HOW I SPEND MY SUNDAY

PRETTY PINK

DSC04889 DSC04892 DSC04894De af jer der har været i IKEA, ved også at der findes et lille rodehjørne, med alle mulige nedsatte varer. Det kan være ting der er gået i stykker, udstillingsmodeller, ting der mangler noget eller bare generelt ting, der ikke kan sælges til normal pris. Vi (min familie og jeg) er altid derinde forbi, når vi er i IKEA, og vi har fundet alt muligt derinde; kopper, legetøj, lamper, sengetøj, skabe, senge, borde, you name it. Også disse fine krus. Den kvikke læser kan nok genkende dem fra min ønskeliste (her), for der er de også på. I IKEAs rodehjørne havde de nemlig kun to krus, til 5 kr. stykket, så jeg slog til, og ønsker mig nu flere af samme slags. For de er altså virkelig fine og søde! De kan købes på IKEAs webshop her – også i andre farver.

 

2

 • 2.TH

  De er jo vildt søde! Sikke da et fund 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen / onemore

   Mange tak! Jeg var også vildt glad, da jeg fandt dem – og så til den pris! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW I SPEND MY SUNDAY