EBAY TIP: EARRINGS

TANKER OMKRING BLOGGEN

Jeg har haft lidt tanker omkring hvordan jeg gerne vil have, at bloggen skal være i fremtiden.
Det skyldes nok, at jeg let kører død i det her ebay-halløj, fordi der engang imellem bare ikke er så meget nyt at finde på ebay, og jeg vil også helst kun poste ting, som jeg føler jeg kan stå inde for selv. Ikke nødvendigvis ting jeg selv vil have, men så ihvertfald ting, som I efterspørger.
Men her de sidste par dage har jeg gået lidt med tanken om, om jeg skal ændre retningen en smule. Det jeg har i tankerne er, at jeg vil udvide bloggen, så den ikke kun handler om ebay, men også mere om mit eget liv, og mode og shopping udenfor ebay. Men det hele afhænger jo af jer, da der trods alt ikke er nogen blog uden læsere. Så hvad siger I? Synes I det bliver kedeligt i længden, når der kun er ebay-tips på? Eller vil I gerne beholde det som det er?

Planen er, at der stadig vil være mest fokus på ebay, men også andre gode budgetfund, tilbud osv. og også lidt mere om min egen hverdag og mine egne køb. Men som sagt, stadig fokus på budget og især ebay.

Igen – det hele afhænger egentlig af jer, så det ville være fedt, hvis I ville give en lille kommentar til det. 🙂

3

 • Nu er jeg efterhånden fast læser på en del ebay-blogs, og jeg synes selv at det bliver uinteressant når det bare er noget bras der bliver slået op 😉 Så jeg synes det kunne være vildt fedt med nogle tips/links til andre gode/billige køb andre steder. Og jeg elsker når folk kommer med reviews af et eller andet de har brugt. Altså købt det, prøvet det, og så kommet med deres mening om det, og om det er noget de kan anbefale 🙂 både cremer, tøj, sko osv. Hvis du er typen der går i genbrug, ville det også være rigtig spændende at se nogle guldfuld

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er også min tanke, og det er netop rigtig svært at finde brugbare og gode ting igen og igen, og tit bliver det noget, som man alligevel ikke vil have osv.Selvom ebay er en fed side, og der er masse af fede ting at finde osv. så er der jo alligevel langt mellem de rigtig gode køb. :-)Jeg håber der er flere der vil svare, for jeg vil rigtig gerne have flere synspunkter. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jeg er faktisk helt enig med mille – det kunne være fedt med en slags “anmeldelser” af ting som du f.eks. selv køber og det behøves langt fra kun være på ebay 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIP: EARRINGS