3Mit navn er Christina, jeg er 20 år og kommer fra en lille by tæt på Viborg. I 2013 blev jeg student på Viborg Katedralskole, og jeg venter nu på at starte på Ergoterapiuddannelsen i Aalborg, i februar 2014. Udover at blogge, går jeg meget op i mine dyr, hvilket også kommer til udtryk på bloggen indimellem.

Bloggen startede som en ebay-blog, hvor jeg jævnligt delte mine ebay-fund. Efter et halvt års tid fik jeg lyst til at udvide bloggen, så jeg skiftede til Bloggers Delight, og skiftede samtidig bloggens navn til One More. Navnet skal læses med en ironisk tone, da den jo – præcis som navnet antyder – blot er endnu en blog i mængden. Bloggen er primært en personlig blog, hvor jeg kan dele mine tanker og følelser. Et andet fokus er billig og SU-venlig mode. Blogland bugner af Chanel-tasker, Acne-sko, Alexander Wang-shirts og Balenciaga-tasker. Som mange andre, er jeg selv vild med designervarer, men jeg har simpelthen ikke råd. Derfor vil jeg forsøge at hjælpe andre til at finde god fashion til billige penge.

Hvis I er interesseret i at kontakte mig, har spørgsmål, forslag til indlæg eller gerne vil samarbejde med mig, kan jeg kontaktes på christina@torp-sorensen.dk.