ETSY TIPS

BIRTHDAY WISHES

wishlist

Find forhandlere her.

Min fødselsdag nærmer sig med hastige skridt, og allerede om en uges tid, fylder jeg 21 år. Ja, I hørte rigtig, damen er ved at blive en gammel kone. Sådan føler jeg det ihvertfald selv. For helt ærligt – jeg er jo lige blevet 18, ikke? Det er som om, at de sidste par år bare er fløjet afsted, og nu er jeg allerede tættere på 40 år, end på 0 år, og det er virkelig en skræmmende tanke. Nå, men nu hvor jeg har fødselsdag, så har jeg naturligvis også lidt ønsker. For første gang i lang tid, har jeg faktisk haft lidt svært ved, at finde på nogle ønsker, fordi jeg primært ønsker mig penge. Min familie er ikke altid så god til at finde lige netop den ting jeg ønsker mig, og tit er det blot et billede jeg har i hovedet, men ikke en reel fysisk genstand – og så kan det sgu være lidt svært for mine nærmeste, at finde frem til den måske ikke-eksisterende ting. Så ja, jeg vil egentlig helst have penge. Men i år har jeg valgt at sætte lidt flytte hjemmefra-ting på også, fordi jeg nok snart skal flyve fra reden. Anywho, så har I her lidt af mine ønsker!

3

 • Stine

  Rigtig fin blog 🙂
  Hvis du er interesseret har jeg ovennævnte trenchcoat til salg. Den er nærmest ikke brugt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Eller min er fra Envii, men ligner den fuldstændig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen

   Det er jeg måske. 🙂
   Hvad skal du have for den og hvor befinder den sig? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ETSY TIPS