WOULD LOVE TO WEAR

OVERSPRINGSHANDLINGER

billede144Hvis der er noget jeg kan finde ud af, så er det at finde alle de ting, der er meget mere interessante at lave, end det jeg egentlig skal lave. Og jeg kan virkelig finde mange ting. For tyve minutter siden besluttede jeg mig for, at læse lektier den næste halve time. Jeg er sådan set færdig med lektierne til i morgen, men til i overmorgen har jeg rigtig meget der skal læses, og ville derfor læse lidt foran. Jeg har da også fundet teksterne frem og læst overskriften, men så kom jeg heller ikke længere. Pludselig var det mere spændende at ordne negle, rydde op, sortere makeup, tage billeder af mig selv (lol) og finde lækkert RC-porcelæn. Det er næsten lige før, at jeg slår over på Badehotellet – og så står det altså skidt til! Anywho, så er her en liste over mine favorit-overspringshandlinger, nogle mere fornuftige end andre:

Facebook. Sortere papir. Rydde op. Vaske tøj. Flytte rund på værelset. Omorganisere mine neglelakker. Garderobeudrydning. Gå en tur. Redde seng. Barbere ben. Plukke øjenbryn. Se dk4. Internetshoppe. Vaske vinduer. Skrive to-do-sedler (der ikke bliver overholdt, fordi jeg har så mange overspringshandlinger at give mig til). File neglene pæne. Lægge ansigtsmaske. Se Jagtmagasinet. Læs min mormors dameblad. Se sjove videoer på YouTube. Læse blogs. Lægge en ny makeup. Vaske hår. Støvsuge. Lappe huller i mine uldsokker. Gå ud med skrald. Gøre rent bag sofaen. Vaske op. Finde dumt køkkengrej på ebay. Hænge billeder op. Pakke taske. Smøre madpakke.

Og mange andre dumme ting. Set på den lyse side, så får jeg da lavet alle de ting, jeg ellers ikke får gjort – det er da en win win, som min lærer og studiegruppe burde forstå. Helt ærligt – det kan da godt være, at jeg skal læse kapitel 3 og 4 i Mach-Zagal og Saugstads “Sundhedspædagogik for praktikere”, men det var da også vigtigt, at rykke alt ud fra væggen, for at støvsuge panelerne?!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOULD LOVE TO WEAR