BIRTHDAY WISHES

HOW I SPEND MY SUNDAY

DSC04898Jeg har altid haft et lidt ambivalent forhold til søndage, fordi det på den ene side er den ultimative hviledag (ja, jeg er kristent opdraget) og på den anden side så er det også ugens sidste fridag, og man ved, at i morgen er det mandag og tilbage til skole og arbejde. Men denne søndag bliver brugt på denne skønne vovse og selvfølgelig min anden skønne vovse også, omkring 130 sider engelsk ergoterapi til næste uge og min yndlingsserie True Blood (se min serieguide her) på TV2 Zulu. Så er det faktisk en næsten helt ok søndag.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIRTHDAY WISHES