WHITE BED

LET IT BE PINK

pinkyPINKY3 PINKY2Source: min tumblr

Øv, hvor har jeg en dårlig dag i dag! Eller bare generelt en rigtig træls periode, for at sige det på jysk. Hele denne uge er gået med at bestille bøger, bekymre mig om studiestart på mandag, træne hund til udstilling i weekenden, være irriteret over, at jeg ikke har modtaget mit buskort endnu og desuden stresse over, at jeg ikke kan finde ud af busserne i Aalborg. Gå væk, jeg gider ikke!

Og i dag er Chessie så også blevet syg. Luna vækkede mig i formiddags, fordi Chessie kastede op. Da de kom ud, opdagede jeg, at Chessie ikke kunne tisse. Hun blev ved med at sætte sig og prøve, men hun kunne ikke få noget ud. Hun virkede meget plaget af det, og ville ikke med ind igen. Så afsted til dyrlægen, hvor vi fik konstateret blærebetændelse. Da jeg kom hjem fra dyrlægen, ville jeg se The Good Wife i fjernsynet, som jeg plejer om eftermiddagen – men næ, det kom da ikke i dag. Øv.

Så derfor poster jeg dette lille inspirationsindlæg, i et forsøg på at gøre mit eget humør en anelse bedre. Alt går galt for mig, og jeg har intet overskud til at blogge. Hvilket også er grunden til den rungende stilhed. Jeg beklager, jeg kan bare ikke finde inspirationen til det. Jeg håber, at I alle har en meget bedre dag (og liv generelt!) end jeg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHITE BED