TO FARVET SKJORTE

NEW IN: EBAY TIP – IPHONE COVER

DSC04228 DSC04230 DSC04234Jeg har i dag modtaget dette sort silicone-cover til iphone 4 fra ebay, i farven ‘R’. Generelt set synes jeg det er et ganske udmærket cover, taget i betragtning af, at det ikke engang kostede mig 10 kr. Det er naturligvis meget blødt, men det sidder fint fast om mobilen, og jeg har allerede tabt den en gang (ups) på trægulv, og det fik den ingen mærker af. Om den ville have fået det, uden cover på, ved jeg ikke, og jeg har ikke tænkt mig at afprøve det!

Coveret findes også i mange andre, meget fine farver, og jeg overvejer at bestille et hjem i en anden farve også. Hvis I vil købe derinde fra, skal I huske at skrive en note til sælgeren om hvilken farve I vil have, ellers bliver der sendt en tilfældig farve. Hver farve har et bogstav (den sorte er fx R), så dobbelttjek det lige, inden I sender afsted, hvis I ikke vil risikere at ende med en farve I ikke kan lide. Hyg!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TO FARVET SKJORTE