ABOUT THAT LAST YEAR

WHAT I WANNA DO

tumblr_nghriwuQoi1r05o81o1_500

I Januar er der trængsel på landets løbestier, de sunde varer bliver revet ned fra hylderne, og folk sparer og sparer. Fordi nu er det nye år kommet, og man skal dyrke mere motion, spise sundere, brugere færre penge eller stoppe med at ryge. Men for langt de fleste, vil de gode intentioner hurtigt blive til dårlig samvittighed, fordi man ikke formår, at leve op til alle de gode nytårsforsæt, man har lovet sig selv, at opfylde – som man har gjort, de sidste 10 år.

I stedet for at sætte de traditionelle nytårsforsæt, så vil jeg fokusere på nogle helt andre ting. For jeg ved, at jeg ikke kan overholde de traditionelle, fordi resultatet typisk lader vente på sig. Nedenfor har jeg listet nogle ting, jeg meget gerne vil nå i 2015. Ting, jeg ikke altid får gjort, men som jeg ved, vil gøre mig glad, lige når det sker eller umiddelbart bagefter.

1. Jeg vil se The Hunger Games: Mockingjay – part 1 og part 2.

2. Jeg vil læse mindst fire engelske bøger.

3. Jeg vil ud at rejse mindst én gang – og med min kæreste.

4. Jeg vil give mig selv en ny iPhone.

5. Jeg vil forkæle mig selv, med flere frisørture.

6. Jeg vil lære mig selv en ny tegne- eller maleteknik.

7. Jeg vil tage mig god tid, til at skrive ønskeliste til min fødselsdag, så jeg ønsker mig ting, jeg virkelig gerne vil have.

8. Jeg vil lære min hund mindst én ny ting, hver måned.

9. Jeg vil være mere fokuseret, når jeg shopper.

 

 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ABOUT THAT LAST YEAR