TURTLENECK

10 THINGS I LOVE ABOUT FALL

billede337Selvom vejret de sidste par dage har været rigtig godt (ihvertfald her hvor jeg bor), så kommer vi ikke udenom, at efteråret er på vej. Jeg glæder mig ikke selv til kulden og mørket, men i år vil jeg forsøge at se mere positivt på det. Derfor har jeg lavet en liste over 10 ting, jeg elsker og glæder mig til, ved efteråret – i vilkårlig rækkefølge.

1. Det er tid til at finde de tykke sweaters frem, hvilket er en af mine favoritbeklædningsdele. 2. Efteråret er, efter min mening, den årstid hvor man kan klæde sig pænest. 3. Det er tid til at hygge, under et lunt tæppe, med en god serie eller film i fjernsynet. 4. Varm kakao! Det er min ultimative favorit varme drik, og det fungerer bare bedst på denne årstid. 5. Tid til fordybelse. De mørke aftener giver mig lyst til at fordybe mig i bøger – både fag- og skønlitteratur. Mest det sidste. 6. Halstørklæder! Det er så hyggeligt at pakke sig ind i et stort halstørklæde på de kolde morgener. 7. Turtlenecks. Jeg lavede for nylig et indlæg om turtlenecks, fordi jeg glæder mig SÅ meget, til at bruge dem igen. Endnu en favoritbeklædningsdel. 8. Selvforkælelse. Når det regner og blæser og bare er koldt og træls udenfor, er det skønt at forkæle sig selv med et langt bad, manicure, hårkur og ansigtsmaske. 9. Julegaveshopping. Ja, jeg er en af dem der godt kan lide at købe dem tidligt. Eller ihvertfald i november. 10. Det er snart jul! Needs no explanation, right?

 

2

 • etskridt

  Selvom man ikke glæder sig til kulden, så ér det godt at fokusere på dit gode ting ligesom du gør 🙂 Fin blog du eller har.

  Jeg er ny i bloguniverset, måske du vil følges?
  Du er velkommen til at kigge forbi
  http://www.etskridt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen

   Det er nemlig rigtig godt, og vigtigt. 🙂

   Mange tak skal du have, og i lige måde. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TURTLENECK