I WELCOME YOU, 2015

ABOUT THAT LAST YEAR

billede342

Så er det blevet tid til et lille tilbageblik, på det forgangne år. I 2014 skete der en masse ting for mig, på både godt og ondt – men heldigvis mest godt.

2014 blev året, hvor jeg startede på ergoterapeutuddannelsen, og jeg fandt ud af, at jeg virkelig gerne vil arbejde med børn, på en eller anden måde. I marts fyldte jeg 21 år, og jeg fejrede dagen med min dejlige familie. Det var også i marts, at jeg var i min første praktik på mit studie. I maj fik jeg nyt job. Et job, der virkelig har udfordret mig meget, og som jeg er blevet rigtig glad for. Så kom sommerferien, og med den en lang periode, hvor jeg ikke kunne være sammen med min kæreste. Til gengæld var jeg en uges tid på camping, med ham og hans familie, og han tog med min familie og jeg i sommerhus. Den sidste uge af min sommerferie, brugte jeg på at læse op til en eksamen, og da den var overstået, blev de næste par måneder på studiet, mest brugt på diverse opgaver. Der var også lige en lille praktikperiode i efteråret, og jeg glæder mig til, at komme tilbage dertil i foråret. Så blev det jul, og den stod blandt andet på en lang række familiejulefrokoster og gensyn med en gammel veninde. Af mere negative oplevelser, kan jeg især nævne en del dyrerelaterede sygdomme. Chessie var igennem blærebetændelse og flere forløb med øjenproblemer,mens Luna blev opereret for livmoderbetændelse. I efteråret havde min hest problemer med tænderne, og katten har haft en dårlig pote. Nu vi er i dyreriget, blev 2014 også året, hvor jeg havde min debut på hundeudstillinger. Noget, der måske ikke lige er mig, men nu må vi se, hvordan det går i 2015.

I 2014 har jeg grinet og grædt – indimellem på samme tid. Jeg har savnet og længtes, håbet, troet og ventet. Jeg har mødt skønne mennesker, og jeg har tilbragt en masse tid, med dejlige personer, både nye og gamle. For mig var 2014 et ganske fortræffeligt år, og jeg håber på, at 2015 vil være ligeså god ved mig.

Og jeg håber, at I alle havde et godt år, og hvis I ikke havde, så håber jeg, at 2015 vil holde hånden over jer. Det ønsker jeg selvfølgelig også for jer, der havde et dejligt år 2014.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WELCOME YOU, 2015