EKSAMENSTID

TO START RUNNING

16BEST_SPAN-tmagArticleJeg har tidligere skrevet om workout, både forskellige råd og øvelser, og jeg har i den seneste periode også vist jer billigt træningstøj. Den opmærksomme læser har nok set de små hints til, at jeg er begyndt at løbetræne og ja, det er så sandt, som det er sagt. Jeg er faktisk ikke bare begyndt at løbe – mit endelig mål er faktisk at løbe et halvmaraton til efteråret. Det vil for nogle virke som lidt af et overkill, men det er noget jeg længe gerne har villet prøve, og nu skal det altså være! Nu har jeg nævnt det her på bloggen, så nu har jeg ekstra motivation for at nå mit mål.

Men jeg er jo så også startet helt fra bunden, og med det mener jeg helt fra nul. Da jeg startede for et par uger siden, kunne jeg løbe 2 minutter uden pause, og jeg er nu oppe på omkring 5-6 minutter uden pause, hvilket jeg er helt vildt stolt af! Det her indlæg er egentlig mest ment som en reminder til mig selv, for nu hvor det er ‘offentliggjort’ på bloggen, er der ingen vej tilbage. Jeg skal gennemføre det! Wish me luck!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EKSAMENSTID