BETTER DAYS

WEEKEND

billede185Nøj, hvor har jeg bare været træt hele den her uge! Vi skulle møde kl 09, både tirsdag og onsdag, men pga. min lange bustid, skulle jeg så op til normal tid. Fredag gik det helt galt med busserne, så jeg kom slet ikke til den ene time vi havde. Heldigvis nåede jeg lige med til kagekonkurrencen, der blev afholdt for alle de nye studerende – and guess what! Vi kom på en 3. plads. Ja, vi har lidt kage-skills.

Fredag var jeg til studiestartsfest, og jeg valgte at tage hjem, i stedet for at tage videre i byen. Jeg var så træt, og trængte bare til søvn. Og så skal jeg lige vænne mig til, at min familie har vinterferie nu, mens jeg skal i skole. ØV!

Anywho, så skal jeg nok begynde at få lidt gang i bloggen igen. Jeg har bare lige haft brug for en lille pause, til at koncentrere mig om mit nye studie, og komme ind i rutinerne. Det er nemlig rigtig svært at vænne sig til at stå tidlige op, køre meget i bus, gå i skole og lave lektier, efter et halvt års pause.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BETTER DAYS