WHY SO SERIOUS?

EKSAMENSTID

Unavngivet3I dag har jeg været til min første eksamen på UCN. Den foregik derhjemme, og gik vel egentlig ok – men nu må vi se. I morgen skal jeg op på skolen og aflevere den i papirform, og bagefter har min kæreste og jeg snakket om, at vi vil tage en tur i Zoo. Hvis vejret er godt nok.

Ellers er dagen gået med en løbetur og senere en gåtur med min kæreste og Chessie. Vejret har jo været helt fantastisk i dag, så det måtte nydes! Resten af aftenen skal bruges på Zulu Awards, der starter nu. Og nå ja, jeg skal måske lige forklare billedet til venstre. Jeg havde ingen te-si (hvad hedder sådan én?), da jeg var hos min kæreste, og jeg havde virkelig brug for te under eksamen. Så jeg måtte tænke kreativt og bruge et kaffefilter. Det tog lidt længere tid, men virkede upåklageligt!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHY SO SERIOUS?