NEW YEAR'S EVE

HVAD DU KAN LAVE I SNEEN

14609_10200125371316954_1739702722_n

Sneen er her ikke endnu, og derfor er dagens opgave i Decemberlegen heller ikke særlig let. Jeg skal nemlig give forslag til udendørsaktiviteter, når der er hvid jul. Og hvid jul er der altså intet af. Men derfor kan jeg godt give forslag til udendørsaktiviteter, både med og uden sne.

1. Gå en tur.
Og hvis du har hund, vil den elske din for det! Der er intet bedre end en lang gåtur, især hvis solen skinner (selvfølgelig). Så på med det varme tøj, og tag din hund med på tur – eller en veninde eller din mor. Eller alene. Det er faktisk ligemeget, bare gå en tur. Og så er det sundt, og man får masser af energi af det!

2. Spis frokost udenfor.
Vælg en dag, hvor vejret er klart og solen skinner, og pak så madpakken og noget varmt at drikke. Tag i skoven, i parken eller bare ud i haven, og nyd vejret og vinternaturen. Picnic er normalt noget man gør om sommeren, men det kan sagtens gøres om vinteren – man skal bare have ordentligt tøj på til det, og noget varmt at indtage.

3. Leg med sneen.
Byg snemænd og -damer, leg sneboldkamp, byg igloer, lav sneengle og rul rundt i sneen. Det er faktisk enormt sjovt, at lege i og med sneen – igen, så husk det varme tøj!

4. Tag billeder.
Tag dit kamera med ud, og tag billeder af naturen og de ting du kommer forbi. Vær kreativ og leg med lys, skygger, vinkler, motiver osv. Vinteren har et helt specielt lys, der gør det ideelt at tage billeder og afprøve teknikker.

Jeg selv nyder at gå lange ture med mine hunde, og jeg glæder mig til at Chessie skal se sne første gang! Her er lidt billeder fra sidste år, hvor jeg dagligt gik en tur med Luna, for at komme lidt væk fra SRP, som jeg var ved at skrive dengang. Hun nød at blive sluppet fri og løbe rundt og boltre sig i sneen! Det bliver ekstra hyggeligt, hvis man tager varm kakao med, som man kan sætte sig og nyde, inden man vender hjemad igen.

(13. december)


432277_10200125371876968_1881130549_n

2

  • Simpelthen de skønneste billeder 😀
    Og gode forslag til hvad man kan lave udenfor! ^_^

    Simone
    Microcut.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina Sørensen / onemore

      Tusind tak, hun er (somregel) meget fotogen 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW YEAR'S EVE