HOW TO STYLE

HVAD KUNNE I TÆNKE JER?

620 - Kopi

Hvad kunne I godt tænke jer at se mere af her på bloggen? Det kunne være super rart med lidt respons fra jer derude, så jeg ved hvad I gerne vil have, og hvad jeg ikke behøver lave mere af. Er der nogle bestemte ting på ebay (eller andre steder, for den sags skyld) I gerne vil have jeg skal finde? Er der nogle andre ting I gerne vil have, fx spørgerunde, room-tour, guider o.lign.? Bare sig frem, med alle de idéer I har, og også gerne hvad der skal til, for at I engagerer jer i en blog- det er jo altid rart at vide, hvad ens læsere gerne vil se og høre om. Så kom med det folkens! – og ja, så fik I endelig et lille billede af mig. 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO STYLE