ANGORA RABBIT

EBAY TIP: IPHONE SPORT CASES

Iphone sport case

1. / 2. / 3. / 4.

Jeg er begyndt at løbe, og har i den andledning en masse fine apps til min iphone. Men hvad hjælper det, når jeg ikke kan have min iphone med? Jeg har godt nok en lomme bagpå, i et par af mine løbebukser, men det er ikke særlig behageligt, at have mobilen deromme, og så kan jeg heller ikke se hvor lang tid jeg har løbet. Og det er altså ret vigtigt, når mit løbeprogram siger, at jeg i morgen skal gå 3 minutter, løbe 6 minutter, holde pause og gentage den hjemad. Så nu har jeg fundet disse holdere, til at sætte rundt om armen. Jeg er lidt spændt på, om man kan bruge touchskærmen igennem, og om den overhovedet sidder godt nok fast – og er den mon vandtæt? Anywho, så er de meget billige. Og de fås i mange forskellige farver, hvis man ikke gider en kedelig sort holder.

2

 • Karoline

  Vil selv rigtig gerne igang med at læbe, men kan ikke finde de rigtie apps. Lyder som om du har fundet en god app, eller 2.. Så jeg tænkte på havd de hed? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen

   Lige nu bruger jeg faktisk bare Endomondo. 🙂
   Men ellers skulle Runkeeper også være god, den har jeg dog ikke selv prøvet. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANGORA RABBIT