EBAYTIP: CRYSTAL NECKLACES

CHESSIE I SNEEN FØRSTE GANG

Jeg synes lige, at I skal se denne søde video. Det er fra i mandags, hvor Chessie så sne for første gang. Som I nok kan se, var hun helt vild med det, og det er tydeligt, at hun er kommet i sit rette element. Hun nød det så meget. I dag og i går, hvor det igen har sneet, har hun haft svært ved at koncentrere sig om at ‘lave’ det hun skal udenfor, fordi hun har så travlt med at slikke på sneen, og finde ud af hvor sneen kommer fra. Hun er nemlig meget forvirret over, hvorfor der er nogen der kaster sne ned på hende – men i virkeligheden er det jo bare fordi det sner. Luna synes vist bare at hun er tosset, men hun har jo også set meget sne i sit 10 år lange liv.

Jeg håber at de af jer der har fået sne, er kommet godt igennem det. Det er vi her, indtil videre. Jeg kan dog ikke lade være med at tænke på d. 5. februar sidste år, så jeg har ikke været ude og køre i det endnu. Bare tanken får det til at løbe koldt ned ad ryggen på mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAYTIP: CRYSTAL NECKLACES