ME AND ME

COOL CHESSIE

DSC03626DSC03637DSC03629  DSC03627 DSC03631

Shirt: VILA / Bukser: Vero Moda / Smykker: Pieces / Taske: Ebay

Her får I lige et outfit, sammen med min dejlige hund. Og som nævnt før – så er det altså hendes skyld, at jeg ikke får blogget. Hun kræver meget mere tid, end man lige skulle tro. Hun står op omkring kl. 6.30, og skal tisse ca. 5 sekunder efter hun slår øjnene op. Dagen går med at sove, lege, spise, træne og forsøge at finde katten. Da jeg går hjemme lige nu, er det primært mig der står for hundepasningen, så bloggen er der desværre ikke meget tid til. Når hun sover, så sover jeg også, og når hun ikke sover, er der ikke tid til meget andet, end at underholde hende og forsøge at forhindre hende i at lege alt for voldsomt med vores anden hund.

Der er også flere af jer, der har spurgt hvad hun er for en hund. Hun er en samojedhund på nu 10 uger. Hendes navn er White Samara’s Cool Chessie – i daglig tale bare Chessie. Hun er en utrolig dejlig, livlig og intelligent hund, men hun er altså også en sand samojede. Til de af jer, der ikke ved hvad det vil sige, så betyder det, at hun er meget selvstændig og ‘sin egen’, og kommer derfor fx ikke altid når man kalder, og vil kun lystre, når hun selv synes, at det er nødvendigt. Ydermere elsker hun at grave og være aktiv, og virker nærmest utrættelig.

Ja, så fik I et halvlangt indlæg, omkring min nye dejlige hund. Har I spørgsmål er I selvfølgelig – som altid – velkommen til at spørge løs!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ME AND ME