COATS FOR FALL

EARLY MORNING THINKING

billede121 billede104 billede112 billede119Lige nu sidder jeg og varmer mig med en varm kakao, og tænker på, hvor heldig jeg faktisk er, og hvor lidt jeg værtsætter det i det daglige. Vi er så gode til at fokusere på det negative, især her i de kolde måneder, at vi helt glemmer at se på de positive ting i livet. Jeg har en dejlig og kærlig familie, der hjælper og støtter mig i vanskelige situationer. Jeg har nogle få, men rigtig gode veninder, og jeg har haft modet til at skille mig af med dem, der ikke gjorde mig godt. Jeg har en sød kæreste, vi elsker hinanden og han vil gøre alt for mig – hvilket han også gør. Jeg har to dejlige, søde, skønne, smukke hunde, en dejlig hest og en sød kat, som jeg for nylig har fundet ud af, hvor meget betyder. Jeg er kommet ind på mit drømmestudie, og glæder mig til at starte. Selvom min økonomi ikke ser alt for lys ud pt. så er jeg for en gangs skyld ikke særlig bekymret over det, fordi jeg føler, at jeg har et godt sikkerhedsnet, både i mine forældre og min kæreste. Jeg skal sgu nok klare det!

Det her er noget nær det tætteste jeg har været på at være lykkelig, i meget lang tid – og det er store ord for mig. Det er muligt, at denne følelse kun er flygtig, og at den er long gone om kort tid – men lige nu nyder jeg den bare, og nyder mit liv, som det ser ud lige nu. Livet er flygtigt, vi ved ikke hvornår tingene ændrer sig, så det er om at nyde øjeblikket, mens det er her. Sikke dybtsindigt det blev, her fra morgenstunden. Hav en god dag, I søde mennesker, og glæd jer over de små øjeblikke, der gør livet værd at leve. Del også gerne de ting, der gør jer glade for tiden!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COATS FOR FALL