HOW TO USE: BODYSTOCKING

BARE ET HURTIGT HEJ

billede104Jeg har haft en lidt hektisk uge, og resten af ugen bliver også lidt stram. Chessie skal nemlig udstilles på lørdag – og det er første gang for os alle sammen. Jeg arbejder på højtryk for at få hende helt klar, og siden der er mange ting, der skal trænes og finpudses, så tager det en del af min tid. Tirsdag aften fik jeg dog en lille pause, da jeg var til intromøde på UCN. Som den opmærksomme læser har opdaget, så starter jeg på ergoterapeutuddannelsen på UCN (University College Nordjylland) i Aalborg til februar. Det var rart at se nogle af de andre på min uddannelse, og høre lidt om skolen, opbygningen og det hele. Det blev afsluttet af stand up-komikkeren Simon Talbot – der, btw., er min yndlingskomikker – og det var virkelig godt, selvom det var et kort show!

Nu vil jeg smutte i seng, og så snakkes vi ved senere!

2

 • Jamen så ses vi da på UCN 😉
  Vores uddannelser ligger i den samme bygning.
  Held og lykke med din start herude 🙂

  Simone
  Microcut.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen / onemore

   Ja, det gør vi! 🙂
   Mange tak! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO USE: BODYSTOCKING