WOULD LOVE TO WEAR

HEJ OG GODNAT

billede157Jeg tjekker bare lige hurtigt ind, med et kort natindlæg, inden jeg skal i seng. Den her weekend står i hundenes tegn. I dag, lørdag, har jeg, mine forældre og lille Chessie været i Hals til hundetræning. Det var ved en hundetræner, der er ved at skrive en bog om hvalpetræning og -adfærd, og derfor skulle bruge billeder af hvalpetræning, hvalpe der leger sammen og hvalpe der hilser på fremmede voksne hunde. I dag skulle det have taget 1½ time, men det trak ud, så vi kom først derfra efter 3 timer. Til sidst, da vi endelig skulle have taget billeder af Chessie alene, var hun så træt, at hun nærmest faldt i søvn i mine arme. Lille pus, hun sov tungt, hele vejen hjem i bilen. Vi blev spurgt, om vi kunne komme igen i morgen (søndag) kl. 10, fordi en af de andre hunde, havde haft et sammenstød med en hvid schæfer, og derfor var blevet utryg ved hvide hunde. Vi skal derfor komme med Chessie, så de kan få en god oplevelse sammen. Så vi håber på, at vi denne gang kan få et ordentligt opstillingsbillede af Chessie, uden at hun er alt for træt.

Så ja, som I nok kan høre, har vi travlt i den her weekend. I dag sov jeg næsten 4 timer, efter vi kom hjem. Vild ungdom, kan jeg godt sige jer! Jeg håber, at I har en forrygende weekend derude, vi ses!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOULD LOVE TO WEAR