SERIEGUIDE: BLUE BLOODS

HOW TO USE: BODYSTOCKING

using the bodystocking

Nogle af jer har måske gennemskuet, at jeg er ret vild med denne bodystocking. Derfor har jeg lavet en lille polyvore til jer, med fire forskellige festoutfits, hvor bodystockingen indgår. Som I kan se, så fungerer den fint, sammen med det meste – også farver, selvom jeg har valgt, at holde det i sort. Jeg synes, at den i sig selv er så opsigtsvækkende, at farver og mønster derudover ikke er nødvendige. Husk at tilsætte en tilpas mængde smykker – og med dem kan du gøre outfittet enten mere feminint eller mere råt (eller hvad du nu ønsker). Jeg ville tilsætte rå sølvsmykker, for at give kontrast til de feminine blonder. Bliver det koldt i løbet af aftenen, tilsæt da en læderjakke, pels eller oversized cardigan. Det kunne være vanvittigt lækkert!

Se hvor tingene forhandles henne her.

2

 • Rigtig flot bodystocking, kan virkelig godt lide det første outfit 🙂 Det er utroligt hvad man egentlig kan gøre med sådan en, har en veninde der også netop har modtaget en lignende cut-out bodystocking ditto med sorte blonder, som hun også matcher til både nederdel, bukser, jeans osv., og det ser super fedt ud. Jeg overvejer også at anskaffe mig en lignende 😉

  Mvh. Anna-Sophie
  http://www.annahontas.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen / onemore

   Ja, den giver virkelig mange muligheder! 🙂
   Jeg synes dog, at min er lige fin nok til hverdag – fordi den er usandsynligt nedringet – men i byen er den helt vild lækker!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SERIEGUIDE: BLUE BLOODS