2013: ÅRET DER GIK

GUILTY PLEASURES

billede112Velkommen i det nye år, alle sammen! Jeg håber, at I alle havde et godt nytår, uden skader eller ulykker. Det havde jeg ihvertfald!

Årets første indlæg kommer til at handle om mine guilty pleasures. Måske – hvis min rygrad vokser sig stærkere i 2014 – jeg kan nedbringe disse i det nye år. Jeg tror det ikke, men man har vel lov at håbe og forsøge, ikke? Here goes:

1. Chokolade. Det er min ultimative guilty pleasure nummer 1, uden sammenligning. Jeg kan spise chokolade når som helst, hvor som helst. Næsten alle slags – jeg er ikke kræsen – men favoritterne er klart Marabou mælkechokolade og Kinder Maxi. 2. Is. Jeg er blevet udnævnt som is-skraldespand, hos min svigerfamilie. Det vil sige, at hvis der er lidt is tilbage, så forventes det, at jeg spiser det. Hvorfor? Fordi jeg fucking elsker is! 3. Kage. Her i huset er der sjældent kage i særlig lang tid, for både min mor, min bror og jeg er helt vilde med kage. Det er væk på no time. Og jeg elsker næsten al slags kage, chokoladekage og kanelkage ligger højt. 4. Ost. Lidt udenfor kategorien i de tre tidligere guilty pleasures. Men jeg elsker altså også ost. Næsten alle slags oste. Især ostehaps (ja, jeg ved det, det er klamt), pikantost og brieost. Omenom, siger jeg bare! 5. Lakrids. Denne lyst deler jeg med min far, han er dog lidt bedre til at styre det, end jeg er. Han er også mest til sød lakrids og lakridspiber. Rigtig mange lakridspiber! Jeg er igen til stort set alle varianter – saltlakrids, stærk lakrids, sød lakrids, blød lakrids, hård lakrids. Bare en masse lakrids, tak! 6. Vingummi. Endnu engang er det altså alle slags vingummi, jeg spiser. Men gerne dem i matadormix! 7. Vin. Jeg har faktisk ikke drukket vin i særlig lang tid. Det kom næsten fra den ene dag til den anden, at jeg besluttede at nu skulle jeg drikke vin. Og så drak jeg vin. Jeg tror det var omkring juletid sidste år (2012), så det er stadig forholdsvis nyt. Men jeg elsker et glas vin i ny og næ – nok lidt oftere, end hvad godt er.

Det var lidt om mine guilty pleasures. Hvad er jeres quilty pleasures?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2013: ÅRET DER GIK