WORKOUT INSPIRATION

LÆKKER SOMMER

tumblr_mpopd7mWJl1qd0k9co1_500 tumblr_mpoo5onOa51qzmh66o1_500

tumblr_mpmzghR9SA1qipzwgo1_500 tumblr_mpmkpaeTX31sufqpto1_500tumblr_mpc0k6KnEf1s6kr0wo1_500

En af de bedste ting ved sommeren, er al den lækre og friske frugt. Jeg elsker en lækker og let salat, med frugter, grøntsager og andre gode sager. Ikke nok med, at det smager urimeligt godt, så er det også sundt – især hvis du skruer lidt ned for dressing og olie. Så frisk den kedelige hverdagssalat op med kiwi, melon, bær, appelsin og andre lækkerier, så kan sommeren næsten ikke blive mere lækker!

Den sidste uges tid har jeg brugt på mit studentergilde, 20-års fødselsdag hos en barndomsveninde, kærestetid, picnic, grillhygge med smukke piger, noteafbrænding, solbadning, læsning, sex and the city og usunde mængder af afslapning.

Følg med på bloggen, for senere i dag eller i morgen vil jeg give jer lidt inspiration til, hvad I kan foretage jer (indendørs og udendørs) i denne hede – til de af jer, der oplever solen, naturligvis. Hvis I ønsker det, vil jeg også lave lidt ferieinspiration, til de af jer, der endnu ikke har besluttet hvad I skal lave i ferien. Kunne det have interesse? Så giv lyd!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WORKOUT INSPIRATION