JULETRÆET MED SIN PYNT

KÆRLIGHED

billede112

I decemberlegen er d. 4. december lig med kærlighed, og derfor dedikerer jeg dette indlæg, til nogle af de ting, jeg elsker. Jeg ved, at mange bruger dette indlæg, til at hylde deres kæreste eller andre personer de elsker. Og ja, selvfølgelig elsker jeg min kæreste – ellers havde jeg ikke været sammen med ham i 5 år. Og jeg elsker min familie, mine venner, alle mine dyr (læs: mini zoo’en). Men jeg synes det kunne være sjovt, med et lidt anderledes kærlighedsindlæg. Derfor vil jeg nævne nogle hverdagsting, som jeg elsker. Here it goes:

Jeg elsker kølig mælkechokolade, (næsten) alle slags nødder, at drikke varm kakao, at røre ved varm service lige efter det er kommet ud af opvaskemaskinen, at røre ved og dufte til rent sengetøj, at putte i  en masse tykke tæpper og puder, min mormors hjemmestrikkede uldsokker, at tegne, at røre ved mit hår, at spise lakridspiber med min far, min mormors kanelkage, lyden af en hest der gumler hø, at ligge på gulvet, at gå en tur i frostvejr, at drikke koldt vand om morgenen, og synet hvide og lyserøde roser.

Hvilke hverdagsting elsker I?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULETRÆET MED SIN PYNT