NEW IN: JANE KØNIG LOVE TAG

SERIEGUIDE: TRUE BLOOD

maxresdefault

Nyt emne på bloggen, i andledning af, at der intet sker for tiden. Jeg går jo bare herhjemme, og laver ikke andet, end at passe hunde og se serier. Ok, de sidste par uger har jeg haft travlt med andre småting, og har derfor slet ikke haft tid eller overskud til at blogge – og har desuden heller ikke haft noget interessant at fortælle. Ja, så kedeligt et liv har jeg faktisk. Anywho, hundene har I hørt om, så nu må det være tid til serierne.

Den første serie jeg vil anbefale jer, er min absolutte yndlingsserie lige for tiden: True Blood. Hvis I er til vampyrer, varulve og andre overnaturlige skabninger, så se den! Hvis ikke, så se den alligevel. Uden at afsløre for meget, så handler serien om den telepatiske Sookie Stackhouse, der bliver forelsket i vampyren Bill Compton. Før hun ved af det, bliver hun, mere eller mindre ufrivilligt, revet ind i vampire-business, og bliver langsomt introduceret for et kompliceret hierarki og magtspil, hvor det nærmest er alle mod alle. Det er svært at gennemskue hvem der er på hvis side, og lige som man tror, man har gennemskuet det, så skifter det. Igennem serien bliver man også introduceret for forskellige skabninger og personer, som man følger, hvilket gør, at serien ikke er ensformig. Er I stadig ikke helt overbevist, så kan jeg også afsløre, at serien er fyldt til randen med sex, kærlighed og vildt frække mænd – blandt andre svenske Alexander Skarsgård, der er kåret til Sveriges lækreste mand fem gange. Han er faktisk grund nok til at se den.

Seriens 6. sæson er lige afsluttet i USA, og kommer til Danmark i 2014. Desværre slutter serien ved den 7. sæson, der kommer i USA i 2014.

2

 • whaaat?! Slutter True Blood efter syvende sæson? Øv, ellers total yndlings serie 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen

   Ja, det er forfærdeligt. 🙁 Jeg håber, at de ombestemmer sig!
   Helt ærligt, der er jo 13 bøger, eller sådan noget, og så slutter de allerede ved sæson 7? 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: JANE KØNIG LOVE TAG