DAY VS NIGHT

IN THE FUTURE

billede082Jeg lovede jer på et tidspunkt, at fortælle lidt om, hvad jeg skal efter sommerferien. Som den opmærksomme læser nok har gættet, så blev jeg student her i sommer, og skal derfor videre i livet. Jeg har valgt at søge direkte på uni, og her har jeg søgt ikke mindre end -hold nu fast – seks uddannelser. Tre i Aalborg og tre i Aarhus. Jeg vil ikke fortælle om dem alle, kun min top tre, der alle ligger i Aalborg. Fysioterapi, ergoterapi og anvendt filosofi. Hvis I vil vide mere om dem, må I selv lige søge på ug.dk. Eftersom mine karakterer er betydeligt bedre, end jeg havde forudset, og mit gennemsnit derfor er noget højere end forventet, så håber jeg meget på, at blive optaget et eller andet sted. Desværre har Aalborg Universitet haft flere ansøgere i år, end de plejer – hvilket ikke er særlig heldigt for mig.

Hvis jeg ikke bliver optaget nogen steder (det gør jeg!), så ved jeg ikke hvad jeg skal lave – nok et job, og så ellers vente til sommer, og prøve igen. Men jeg krydser kroppen for, at jeg bliver optaget! Hvad skal I, når I engang skal videre, fra hvor I er nu?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAY VS NIGHT