LIDT OM TV'ET

NEW IN: VILA SWEATSHIRT

3En dejlig ny sweatshirt jeg har købt mig. Jeg har købt den i en størrelse større end normalt, for at opnå en anelse oversize-effekt, uden at det bliver for meget. Jeg elsker den allerede, og har haft den på, næsten lige siden jeg købte den. Den vil helt sikkert blive brugt en masse her i efteråret og vinteren – og det er jo også det den er købt til! Et fuldt outfit med den vises senere. Sweatshirten kan købes her, for 299,95 kr. (jeg vil forresten godt undskylde for den irriterende plet, der er midt på billedet!).

Jeg er her bare lige for at sige, at jeg i dag tager i sommerhus med min familie. Jeg regner med at kunne blogge en anelse derfra, men da der ikke er ordentligt net, bliver det ikke meget.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIDT OM TV'ET