GOODIEBOX: MARTS

DSC04325

Jeg er faktisk ret godt tilfreds med denne måneds Goodiebox, der bl.a. indeholdt Head & Shoulders Apple Fresh Shampoo og Conditioner, øjenskygge fra Dr. Hauschka og to parfumeprøver. Shampoo og conditioner brugte jeg faktisk i går, og er meget godt tilfreds – der kommer nok et lille indlæg om det senere. Jeg håber I andre er tilfredse med jeres goodiebox. Hvis du endnu ikke er tilmeldt goodiebox, kan du gøre det her. Jeg kan klart anbefale at man melder sig til, da man for 119 kr. om måneden modtager en fin boks, med en masse lækre produkter i – en blanding af prøver og fullsize varer. Så perfekt!

Dagen i dag har jeg ellers brugt på en lille, hyggelig påskefrokost med lidt af min fars familie. I aften skal jeg til påskemiddag med et par søde damer, så nu skal jeg gøre mig klar til en hyggelig aften! Vi ses, søde læsere, jeg håber I for en fab aften!

2

 • Det var da også en rigtig fin goodiebox 🙂

  Simone
  Microcut.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen

   Åh ja, den var rigtig fin. 🙂 Det værste er bare, at nu skal vi vente helt til slut i april, før vi får en ny…. 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAKKE TIL MIG!