NEW IN: TO TING FRA EBAY

GOODIEBOX: JANUAR

Ja, så kom januars Goodiebox, og som jeg lovede jer tidligere i dag, så kommer billederne her. Denne måned indeholder boksen en masse økologiske varer, bl.a. en bodylotion, håndcream og dagcream, og derudover er det lidt te med og en Naturlig-bar – den var jeg slet ikke imponeret af, så den er desværre røget direkte i skraldespanden, efter en enkelt bid. Øv øv.

Er I tilfredse med jeres Goodiebox? De af jer der ikke kender til Goodiebox, så kan I læse om det her, og jeg synes helt klart det er et super godt koncept, hvor man for 119 kr. får en boks fyldt med forskellige lækkerier, prøver osv. Så hvis du ikke allerede har bestilt, så skynd dig at gøre det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: TO TING FRA EBAY