EBAY TIP: LEOPARD SHIRT

GOODIEBOX: DECEMBER

Jep, jeg har lige modtaget mon Goodiebox fra december 2012. Jeg tilmeldte mig her i starten af januar, så jeg regnede først med at få den i slutningen af måneden. Men de kører åbenbart en (fantastisk) service med, at man får Goodieboxen fra forrige måned gratis (som jeg har forstået det, ihvertfald), når man tilmelder sig Goodiebox. Mange af jer ved nok allerede hvad Goodiebox er, men til de af jer der ikke ved det, så er det et koncept, hvor man for 119 kr. om måneden, for en boks fyldt med lækre skønhedsprodukter. Det er en blanding af full size produkter, og mindre prøver, og værdien af det man får med, er ihvertfald meget mere end 119 kr. Personligt synes jeg det er et fantastisk koncept, men jeg ved at mange andre har kritiseret det, bl.a. fordi alle ikke får de samme produkter i boksen hver måned.

Så er Goodiebox ankommet, og den ser superfin ud

Og noget rigtig lækkert indhold, synes jeg. Denne måned får man en dvd fra Dennis Knudsen med, hvor han gennemgår 4 forskellige makeup-looks. Derudover var der disse lækkerier med i boksen:

Rimmel London Scandaleyes Masara, full size koster 89,95 kr.

Orifalme Beauty Terracotta Powder, full size koster 142 kr.

Viktor & Rolf Flowebom Gel Douche, full size koster 385 kr.

Easy Sun serviet, full size koster 10 kr.

Lyxo Hårelastikker, full size koster 29 kr.

L’oréal Texture Expert Smooth Essence/Smooth Velours, full size koster 192 kr.

Davines Oil – The Absolute Beautifying Potion, 50 ml, full size 300 kr.

Dermo Eco Woman Bodylotion, full size koster 49,95 kr.

Dr. Hauschka Rose Creme, full size koster 199 kr.

Jeg er ihvertfald rigtig glad for Goodiebox, og kan kun anbefale jer andre at melde jer ind også. Det kan I gøre lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIP: LEOPARD SHIRT