EBAY TIP: LEATHER SHOPPER BAG

WEEKEND WILDNESS

billede024 billede025 billede026Ja, så er det endelig weekend, og det er virkelig tiltrængt. Lige om lidt skal jeg gøre mig klar til min venindes 19 års fødselsdag i aften, og i morgen har min kæreste inviteret mig til stand up med Lars Hjortshøj. Vi skal sidde på 2. række, så det bliver mega fedt! Det står liiidt stille på bloggen lige nu, men nu er det jo snart påskeferie (kun en uge mere, yes!), så mon ikke jeg får tid til jer igen. Og så vil jeg lige sige hej og velkommen til de nye læsere, jeg håber I synes om bloggen, og ellers er I jo meget velkomne til at komme med forslag til indlæg eller ændringer. Bare skyd løs piger(og drenge, måske?)!

Og husk at når vi når 50 followers på bloglovin, så laver jeg en giveaway til jer, så skynd jer at follow, hvis I ikke allerede gør det! Hyg jer, alle sammen, vi ses snart igen!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIP: LEATHER SHOPPER BAG