UPDATE: THE EXAM

STATUS UGE 42

billede357Så er efterårsferien forbi, og i morgen starter jeg i en to ugers praktik, på Hobro Sygehus. Det bliver enormt spændende, men først kommer denne uges optur og nedtur.

OPTUR:
– At jeg fik 12 til eksamen i mandags! Total overraskelse, og virkelig fedt!
– At jeg har haft ferie siden i mandags. Virkelig tiltrængt, efter et langt forløb med projektskrivning.
– En skøn onsdag, tilbragt selskab med min mor, bror, mormor og morfar. Jeg ser dem ofte, men sjældent en hel dag. En dejlig dag, tilbragt i Aalborg Storcenter og IKEA, og efterfølgende den ugentlige aftensmad hos mormor og morfar.
– At jeg i dag har været inde og se min anden håndboldkamp, sammen med min kæreste. Viborg HK, i Champions League – og ja, de vandt selvfølgelig! Min kæreste er stolt over, at jeg endelig tog med, for det eneste håndbold der interesserer mig er EM og VM – og helst herrerne (gad vide hvorfor?)
– Gensyn med min kærestes skønne familie – herunder min kærestes bedårende niece, på 4 mdr. Babykuller? Næ.
– At kunne sove længe, og bare slappe af og nyde, og ikke tænke på projekt eller skole eller noget.
– At starte kolde morgener ud, med en ordentlig kop varm kakao!
– At salt redder ethvert intetsmagende måltid (giver mening, når I læser nedtur)
– Det ‘nye’ og smarte ekspres neglelak, hvor man bare lige stikker poterne ned i bøtten og drejer rundt, og så er de helt neglelakfri, når de kommer op igen. Skide smart!
– Min nye yndlingsserie: Grey’s Anatomy. Ja, jeg ved godt, at jeg er langsom.

NEDTUR:
– Regn. Helt vildt meget regn. Og blæst også.
– At jeg synes, jeg har brugt alt for meget af min ferie, på at arbejde. Penge er godt, jeg vil bare hellere holde helt rigtig ferie.
– At jeg har spist alt for meget mad i dag. Det ender altid sådan, når vi spiser hos min kæreste. Ups.
– Den knapt så vellykkede aftensmad, som min kæreste og jeg forsøgte os med i går, fordi mine forældre ikke var hjemme. Mørbradgryde. Det var lidt under tvang, og indeholdt cirka 7 ting, vi aldrig havde prøvet at lave eller gøre før. Så risene blev lidt tørre, grøntsagerne blev kogt i stedet for sauteret, saucen smagte af kogt vand og champignonerne var helt bløde. Men kødet var rigtig godt og pudset (nej, jeg ved heller ikke hvad ‘pudset’ betyder i den sammenhæng). Intet af det smagte dog af særlig meget andet, end rigtig meget salt.
– Når man er lidt for sent på arbejde, og så er vejen spærret pga. oversvømmelse, og man skal ud i en del af byen, man aldrig har været i før. Og man kan ikke bare komme for sent, for arbejdet foregår på en bus, der ikke vil vente. Med man, mener jeg mig, og jeg nåede det.
– Hvorfor har man ikke lavet ekspres neglelak til tæerne? Eller har man lavet det? I så fald, vil jeg gerne informeres herom, for det er da helt vildt smart!
– Hvorfor er jeg ikke gået igang med Grey’s Anatomy noget før? Det er jo klasse underholdning!
– At min kæreste har givet forbud mod, at holde babyer, af frygt for, at jeg udvikler en uimodståelig trang til at få børn NU. Men bare rolig skat, det gør jeg ikke (for den er der allerede! Ej, pjat!), jeg skal nok vente pænt!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE: THE EXAM