BACK TO THE 80'S

UPDATE: THE EXAM

5eb53720912717b287cf91913df2de6eDer har været dødt herinde i et par dage nu, og det skyldes, at jeg i mandags var til eksamen, i et projekt vi har skrevet, de sidste par uger. Jeg startede med at møde op mandag morgen, og ikke vide særlig meget om de teorier, vi skulle eksamineres i. Mine fantastiske klassekammerater kunne afsløre, hvad vores lærere lagde meget vægt på, og så brugte jeg de næste par timer på, at læse op på det.

Jeg er den type, der hader mundtlige eksamener ekstremt meget. Det er blevet meget bedre, det sidste halve års tid (got no idea why), så det var for en gangs skyld udholdeligt for mig. Men selvom jeg hader eksamenerne, så klarer jeg mig altid rigtig godt, fordi jeg snakker virkelig meget, og er god til at snakke læreren efter munden, og opfatte hvad de fisker efter. Derfor kunne jeg også gå ud af lokalet med et skønt 12-tal! Og så ventede en velfortjent efterårsferie, som jeg lige nu virkelig nyder!

Det er nok første gang, jeg for alvor har været glad for, at jeg mødte op så lang tid før min eksamen!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK TO THE 80'S