THOUGHTS ABOUT AGE

STATUS UGE 39

billede384Wow, der har været knald på i sidste uge – især i weekenden. Og det fortsætter (desværre) indtil på fredag, hvor vi afleverer projekt. Så jeg undskylder stilheden, men der er bare ikke tid og overskud, ved siden af skole, arbejde, hest, familie, venner og søvn.

OPTUR
– At fejre min dejlige venindes 20 års fødselsdag lørdag nat!
– At fejre min svigermors fødselsdag søndag, sammen med hele min kærestes familie!
– Min kæreste søde, dejlige, smukke, lille niece!
– En hel lørdag alene hjemme med mine to firbenede guldklumper!
– At være til projekt-vejledning. Lyder mærkeligt, men det giver lettelse og ro. Alle der har skrevet projekt eller større opgaver, ved hvad jeg snakker om.
– Rent sengetøj, mh….
– Mit nye lækre halstørklæde, som jeg har søgt efter i snart et år (kommer på bloggen, promise).
– Fremmed mand der holder døren for mig. Jeg elsker hjælpsomhed fra fremmede.
– Det smil der giver, når man holder døren for en ældre dame, eller spørger en travl mor, om man skal holde hendes hund, mens hun binder børnenes sko. Igen, hjælpsomhed.
– Fredagskage med den sødeste studiegruppe.
– Verdens sødeste privatchauffør, aka kæreste, der troligt henter mig i byen kl. 5 om morgenen, lugtende af bræk og andet, efter to timer siddende på toiletgulvet. Og så har han lige overskud til at finde spand (som ikke blev brugt) og vand til mig, samt lægge mit tøj pænt på stolen. Jeg håber, han ved, at jeg elsker ham!

NEDTUR
– At venindes fødselsdag for mit vedkommende endte lidt for tidligt på Crazy Daisys toilet. Oh, yes she did!
– Når min arbejds-tablet ikke vil lade op… Argh!
– At skulle køre 25 km helt mutters alene hjem, fra svigermors fødselsdag søndag…
– Mine aller første ‘tømmermænd’ efter lørdagens bytur, dog kun bestående af træthedsfølelse og manglende appetit. Det er da heldigt sluppet, ikke?
– Type i trafikken der ikke slår lyset ned, når der kommer modkørende. Tak, nu kan jeg ikke se vejen i flere minutter efter…
– Alt, alt for meget (lækker) mad til svigermors fødselsdag. Jeg mener… boller, kagemand, flødeboller kl. 14. Vindruer hele eftermiddagen. Forret, hovedret, dessert fra kl. 18 – blandt andet indeholdende verdens bedste tun mousse og hjemmelavet daimis. Og så slutter vi lige af med vindruer og chips til aftenskaffe. Det stemte ikke overens med min manglende appetit. Men man siger jo heller ikke nej, vel?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THOUGHTS ABOUT AGE