FIRE LOOKS

EBAY TIP: PARTISAN SCARVES

partisan

Source: @Ceciliecopenhagen og Google

Jeg er blevet lidt vild med de matchende partisaner-sæt, fra Cecilie Copenhagen. Men jeg er ikke villig til at give 1000 kr. for sættet, så jeg er begyndt at overveje andre muligheder. Altså helt ærligt – hvor svært kan det da være, at sy sådan et sæt? Ok, jeg har ikke de vildeste sy-skills, men det må da kunne lade sig gøre. Jeg har fundet nogle billige tørklæder i mange forskellige farver her (ca. 19 kr.), her (ca. 14 kr.) og her (ca. 50 kr.) på ebay. Alle priser er som altid inklusiv fragt.

Så skal jeg bare finde ud af, hvilke farver jeg vil have. Det sort/hvide er enkelt og flot, men jeg er også lidt vild efter et sær i armygrøn eller hvid/lyseblå. Decisions, decisions! Det kan enten syes efter tøj man allerede har, eller man kan købe et mønster (eller finde en tutorial på youtube). Jeg har ladet mig fortælle, at v-halsen er svær at lave. Er I med på idéen, eller er det for dumt?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIRE LOOKS