VANDHUNDENE

FIRE LOOKS

summer styles

Find forhandlere her.

Et hurtigt og sent indlæg, med nogle af mine favoritstyles, denne sommer. Jeg har taget udgangspunkt i, at vejret stadig er lidt svingende, så disse outfits er til netop de dage, hvor man ikke helt ved, hvornår kulden kommer. Ikke desto mindre, kunne jeg sagtens hoppe i alle fire outfits i morgen, men det vil nok se lidt spøjst ud, så det vil jeg lade være med.

Jeg har heldigvis også fri i morgen, og selvom vi havde fri mandag, så er det virkelig tiltrængt. Vi er igang med en opgave på den biomekaniske model (don’t ask), og den hænger mig (og min gruppe) langt ud af halsen. I dag fik vi den heldigvis færdiggjort, så den er klar til aflevering i morgen. Det bliver så godt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VANDHUNDENE