JULEFORBEREDELSER

SÅ BLEV DET JUL

billede161Jeg vil bare lige kort ønske jer alle en rigtig glædelig jul, og jeg håber at I nyder aftenen i godt selskab, med god mad og forhåbentlig et par gode gaver under træet. Vi er lige kommet hjem fra kirke, og nu sidder jeg og ser Disneys Juleshow – det skal man jo se, når det er jul. I aften kommer min mormor og morfar og min mors moster, og senere på aftenen kommer min faster. Jeg glæder mig til at give min familie gaver – og så glæder jeg mig også helt vildt til at åbne mine egne gaver! Ja ja, lidt gavegrisk er man vel altid.

Et stort julekram til jer alle sammen – og et ekstra stort kram til de af jer, der af den ene eller anden grund, ikke nyder aftenen. I er sgu alle så dejlige!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEFORBEREDELSER