1. SØNDAG I ADVENT

MINE JULEPLANER

44e80610ee9cf9f3a178ebbd507fd27dSå er vi kommer til 2. december i Decemberlegen – og i dag vil jeg fortælle om mine juleplaner. For at være ærlig, aner jeg faktisk ikke ret meget om dem, da det er mine forældre der planlægger det – og det er de ikke helt færdige med endnu. Men hvert år er vi sammen med min mormor og morfar. I år skal vi være herhjemme hos os. Min far griller kalkun mens vi andre er i kirke, og ved 18-tiden kommer mine mormor og morfar med gaver og ris a la mande – og måske kommer min mors moster også. Senere på aftenen kommer min faster, som også plejer at overnatte her, til d. 25., hvor vi skal til julefrokost hos min bedstemor og bedstefar. Her får vi gaverne fra min fars familie. Der er altid en lodtrækning, hvor vi trækker lod om hvem der skal købe gave til hvem – i år er anden gang jeg er med i lodtrækningen, og min lillebror er med for første gang. Det er nogenlunde det, jeg ved er sikkert. Nogle år er vi også sammen med min bedstemor og bedstefar, to af mine fastre og min farbror, men det skal vi ikke i år.

Hvordan skal I holde jul i år?

 

6

 • Det lyder da bare som en rigtig god jul 😀

  Simone
  Microcut.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen / onemore

   Det synes jeg skam også, at det er 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder vildt hyggeligt! 😀 Og fedt at i også laver noget dagen efter. Det vakuum der ind i mellem kan være d. 25 er ret deprimerende, så det lyder da vildt hyggeligt at I også har planer der 🙂

  Hjemme hos os er det hele ret regelmæssigt, da vi har en fast tradition hver jul de sidste 16 år. Min familie og jeg tilbringer hver juleaften hos vores naboer, hvor vi mødes kl. 18, spiser, rafler, danser om juletræet, åbner gaver og hele møllen, og hvor vi så tager hjem igen omkring 1-2 tiden. Vi deles om at lave maden, og vi står vi altid for anden og ris a la manden, og så er der selvfølgelig Disney’s Juleshow! Ellers går selve d. 24. bare med hygge og forberedelser til aftenen. Den 25. har vi derimod ikke rigtig nogle faste traditioner, vi har snakket lidt om at lave en amerikansk jul også, hvor vi gemmer nogle af gaverne til dagen efter, så vi både åbner juleaften og morgnen efter, hvor der også laves brunch, hvilket jeg tror kunne være ret hyggeligt at prøve. Ellers så bruger vi bare dagen på at slappe af og hygge os hjemme hos os selv 🙂

  Mvh. Anna-Sophie
  http://www.annahontas.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen / onemore

   Ej, det lyder da også rigtig hyggeligt! 🙂
   Det lyder som en rigtig god ide, at holde lidt dagen efter også. Jeg synes ihvertfald, at det er rigtig hyggeligt, at holde lidt ekstra jul dagen efter også – især fordi det jo nærmest er en ekstra juleaften, sammen med min fars familie. Det var selvfølgelig ‘sjovere’ da vi var små, og fik gaver af alle min fars 4 søskende + bedsteforældre, men det er nu også hyggeligt, selvom vi ikke får så mange gaver længere. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jaa præcis 🙂 Og ja, jeg ved hvad du mener, gaverne var jo selve omdrejningspunktet da man var lille, men nu når vi er ældre og selv tjener penge, og dermed kan forkæle os selv med ting i ny og næ, så er det ikke så specielt at få længere. Men derfor er selve samværet og hyggen trådt mere i centrum, og det er et eller andet sted virkelig fedt 🙂 Og ja, det er fedt med en ekstra juleaften, så man har lidt at fylde tomrummet med, som efterlades når d. 24. er forbi ;P

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen / onemore

   Lige præcis! Og ja, det er helt mærkeligt efter d. 24., så er alt spændingen udløst, og man ved, at der går et helt år, før der er jul igen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. SØNDAG I ADVENT