MINE JULEPLANER

JULETRÆET MED SIN PYNT

juletrae1Jeg vil lige på forhånd undskylde for, at jeg ikke fik opdateret Decemberlegen i går – jeg havde alt for travlt. Men i dag er jeg stærkt tilbage, med to indlæg – bedre sent end aldrig, ikke? Jo, det tror jeg nok.

D. 3. december lyder spørgsmålet “Fælder du selv juletræ eller køber du?”. Svaret herpå, er meget simpelt: vi køber juletræet, og det tror jeg altid, at vi har gjort. Vi er altid alt for sent ude – vi har sjældent fået købt juletræ før d. 22. december, og ofte først d. 23. december. Ja, herhjemme er vi altid sent på den, og sådan er det vidst bare. Juletræet bliver pyntet om aftenen, d. 23. december. Faktisk er der sjældent julepynt oppe før det, fordi det uheldigt nok er min far og jeg, der skal tage den store kasse med jylepynt (læs: de 5 gigantiske kasser med lort + det løse) ned fra loftet, og vi orker det bare ikke. Det der med at være sent på den, ikke? Min lillebror og jeg hjælper min mor med at pynte juletræet. Med andre ord, så fortæller min mor, hvad hun vil have på juletræet, og så sætter vi det på, i passende højde, så hunden (nu hundene) og katten ikke kan nå det. Der er åbenbart ikke noget, som en dinglende julekugle, der kan få en kat til at gå amok. Vores juletræ er altid pyntet med glaskugler i rød, sølv og guld, gamle papirsengle, som min mor har arvet, hjemmelavede julehjerter, stofkræmmerhuse, en hvid/gul lyskæde og de der irriterende sølvglimmerstrimler – og så med en stjerne på toppen. Vores træ er altid rigtig smukt, men jeg har desværre ikke noget billede af det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE JULEPLANER