DAY VS NIGHT

WHEN I RELAX

DSC04556 DSC04559 DSC04560Hvis jeg skal være ærlig, så tror jeg ikke der findes ret meget, der er mere behageligt, end en oversize skjorte og et par behagelige shorts – evt. over en bikini, så man let kan smide tøjet, når solen kommer. Tilsæt lidt smykker, for at gøre outfittet mere fint, og så dur det også til hverdag – med normal undertøj under.

2

 • Jeg smuttede forbi din blog, da du har “tilmeldt” dig en besøgsrunde på hestegalleri, hvori der blev spurgt om ris og ros: så derfor har jeg da også kigget lidt rundt på din fine blog – om end ikke andet, er det jo ikke første gang 😉 Jeg har jo også op til flere gange kommenteret på dine indlæg.

  Jeg kan generelt rigtig godt lide din blog 🙂
  Du skriver nogle fine overskuelige indlæg. Du har nogle gode billeder, og nogle gode tips ^_^ Jeg elsker i særdeleshed dine ebay indlæg, da jeg selv er meget aktiv bruger af ebay.

  Og apropro dette indlæg! Super fedt og afslappet sæt tøj 😀 sådan klæder jeg mig også af og til her i sommeren 😉 Men det er nu som oftest en oversize t-hirt jeg bruger i stedet for skjorte…

  Simone
  Microcut.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen

   Tusind tak skal du have, det er altid rart at få lidt ros med. 🙂
   Din blog er skam heller ikke helt værst! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAY VS NIGHT