THE SHORT ONES

SUNNIES

DSC04438 DSC04440 DSC04441 DSC04443 DSC04444

I går fik I lov til at se mine shorts, og i dag er det solbrillerne, jeg viser frem. Faktisk har jeg ikke så mange, for jeg smider dem jævnligt væk, og får sjældent købt nye.

Det første par, bruger jeg ikke ret tit, fordi de generer mig over næsen. Det andet par, er dem med slangedetaljen på stængerne, hvilket jeg synes er ret fedt. Det tredje par, er dem med kronen på stængerne. Det er nok det par, jeg har brugt mest, fordi glassene er så mørke (ja, jeg kan godt lide at kunne stirre på folk, uden de kan se det). Det fjerde par købte jeg i H&M for et par år siden, men kom egentlig først i brug sidste år. De skiller sig lidt ud, fordi de er hvide blandt de mange sorte solbriller, der går rundt i de danske gader – og dét er fedt! Det femte par, er faktisk mine yndlings, men glasset er revnet, så jeg bruger dem ikke rigtig mere. De er dog alt for fine, til at smide ud, og engang imellem har jeg dem på, og bilder mig selv ind, at det knuste glas tilfører min stil en rå effekt – og det gør det! Det sjette (og sidste) par er de nyeste i samling, og nogle jeg vandt for en måneds tid siden. De sidder perfekt, og er bare helt perfekte.

I må ha’ det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE SHORT ONES