WHITE SUMMER

THE SHORT ONES

DSC04430 DSC04432 DSC04434 DSC04435 DSC04436Andet indlæg omkring min garderobe (se det forrige her), omhandler min minimale shortssamling. Indrømmet, den er ikke ligeså omfangsrig, som mine hvide bluser, til gengæld indeholder den hele tre par denim shorts, altså næsten halvdelen. Så skulle man jo tro, at det er en ret uvarieret shortsgarderobe – men der tog man fejl, for denim shortsene findes i hele tre forskellige længder (den opmærksomme læser, vil nu have spottet, at shortsene derfor er i hver sin længde) – almindelige, korte og rigtig korte. De lange har jeg selv klippet, de rigtig korte købte jeg for et par år siden, og de almindelige er fra Only.Til højre på billedet, ses øverst mine yndlings shorts, som jeg købte for en halv hund i H&M i sommers. De sorte, er et par løse, sporty shorts, som jeg købte sidste sommer – de kan sættes sammen med stort set alt andet i min garderobe. De hvide er efterhånden rigtig, rigtig gamle, men stadig ligeså dejlige at have på. Detaljen med den orange syning, synes jeg er virkelig fed og skaber en god, diskret kontrast. De sidste er også et par jeg selv har klippet, fordi mine ben blev for lange. I dag har jeg egentlig fortrudt det, for jeg kunne sgu godt havde brugt sådan et par stribede bukser.

Så fik I endnu en lille tur i min garderobe. Hvis I har forslag til hvilke beklædningsdele (eller evt. accessories og sko) I gerne vil se mere til, så kom endelig med dem.
Jeg har ikke opdateret så meget den sidste uges tid, hvilket skyldes, at jeg var til AT-eksamen i fredags. Min første mundtlige eksamen (ud af to), er nu overstået med et 10-tal, så jeg er jævnt glad lige nu. Min næste eksamen er d. 24. juni, for jeg også får huen på -YESYESYES!

Vi ses, søde læsere – hold humøret højt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHITE SUMMER