WHAT A WEEK

HURRY UP: SALE ON NELLY.COM

sale

Sort top / T-shirt med tekst / Grå t-shirt / Sweatshirt / Nederdel / Camitop / Kjole / Peplum / Croptop / T-shirt med print / Shorts

Hvis I skynder jer ind på nelly.com, så kan I lige nu og ca. 1½ time frem (frem til kl. 21 i aften), få hele 15% rabat, på alle varer. Du skal skrive koden “LASTCHANCE” ved checkout. Ovenfor har jeg fundet nogle rigtig fine og meget billige sager – og jeg har ikke fratrukket rabatten ved priserne, så de er endnu billigere, end hvad jeg har skrevet. Super lækkert! Jeg skal helt sikkert have noget hjem! Skynd jer!

1

 • Det er jo også en anden situation. Du bor ikke i din egen lejlighed hvorefter du går ud og shopper dine penge op, for derefter at regne med at dine forældre forsørger dig? ^_^

  Mit problem er heller ikke så meget at hun opfører sig uansvarligt – mit “problem” er nærmere at hun ikke gider bidrage til samfundet ved at betale skat, og desuden som forbillede (desværre), for nogle unge piger og drenge, går ud og kommer med de udtalelser hun gør i det program.

  Jeg boede ikke gratis hos mine forældre da jeg blev over 18 år (men man kan vidst godt kalde det beløb jeg betalte for et symbolsk beløb) – om det er det rigtige eller forkerte at skulle, skal jeg ikke afgøre 🙂 Vi er alle opvokset forskelligt, og jeg syntes, som du nok kan regne ud, at det er sundt at man får lov at stå lidt mere på egne ben når man bliver myndig – især hvis man proklamerer at man er selvstændig, voksen, og egenrådig…

  Simone
  Microcut.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT A WEEK