6 TIPS TO BEING HEALTHY

WHAT A WEEK

billede171Sidste uge var en smule hektisk for mig, især hen over weekenden. I onsdags havde min kæreste og jeg 5 års dag (ja, vi er helt gamle og ægtepar-agtige), hvilket vi fejrede i lørdags. Først var vi ude og spise på Pavarotti i Viborg, og bagefter var vi i biografen for at se Divergent. Rigtig god film, der klart kan anbefales! Min kæreste havde fået valgfrie billetter og gufbilletter (mellem popcorn og stor cola til begge), så der var rigtig lækkert! Min kæreste spiser ikke popcorn, så der sad jeg med to enorme skåle popcorn, mens jeg i forvejen var helt mæt fra en to-retters menu på Pavarotti. Til gengæld er han den helt store cola-drikker, så han fik størstedelen af min alt for store cola. Jeg spiste kun en halv skål popcorn, så vi tog den med hjem – og quess what, jeg har stadig ikke spist dem op endnu!

Anywho, så var jeg i går til konfirmation med min familie, minus kærester (min og min lillebrors), hos min mors bedste venindes datter. Jeg synes konfirmationer er så hyggelige, med festlige indslag og god mad – men det var forfærdeligt, at vejret var så godt udenfor! Øv! Vi kom først hjem kl 22, så en lang dag. I dag var jeg i Østre Anlæg i Aalborg med en dejlig veninde, for at spise is. Og nu sidder jeg så her, efter en (lidt for) kort løbetur og opdaterer jer, inden jeg vil sætte Harry Potter på. Ingen sjove kommentarer til det, tak! (indsæt blinkesmiley).

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 TIPS TO BEING HEALTHY