EBAY TIP: RINGS

NELLY MID SEASON SALE

Nelly holder lige nu mid season sale, så traditionen tro, har jeg fundet mine favoritter. Udsalget er som altid stort – og med op til 85% – så derfor har jeg inddelt mine favoritter i 3 kategorier – det rå look, det feminine look og boheme looket. Tre looks, der altid holder, og som jeg selv er helt vild med. Hvis man ikke er til de forskellige stilgenre hver for sig, kan man sagtens mikse items fra hver genre, og på den måde skabe sin egen personlige stil. Fx et par rå jeans, en feminin sweatshirt og et par højhælede støvler med frynser.

Nedenunder ser du de tre kategorier med mine favoritter, og du kommer til udsalget her.

 rock n' roll

Få det rå og rockede look, ved at iføre dig mørke – og helst sorte – items, og tilsæt læder, slidte detaljer, nitter og rå smykker. Find links til tingene her.

sweet girl

Er du mere til det feminine look, så opnår du dette med blonder, pastelfarver, skinnende detaljer og gennemsigtigt tøj. Det behøver ikke være hvidt og lyserødt det hele – du kan også få looket ved at tilføje mørke items. Find links til tingene her.

cool chick

Hvis du er mere til det afslappede boheme-look, så kan du få dette, med mønstrede items, frynser, løstsiddende tøj og flettede og snoede detaljer. Bland afslappede og dæmpede farver, med friske, klare bærfarver og evt. neonfarver. Find links til tingene her.

Jeg håber, at I kan holde til sådan et indlæg her, selvom blogland lige nu bugner, med netop Nellys mid season sale!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIP: RINGS