GUILTY PLEASURES

SERIEGUIDE: PRETTY LITTLE LIARS

The_four_PLL'sHver eneste gang jeg ser et afsnit af denne serie, så undrer jeg mig over hvorfor jeg mon ser den. For det er normalt slet ikke en genre jeg bevæger mig ud i. Men den her serie har altså fanget mig – på trods af at jeg de sidste par år er gået en stor bue udenom. Alle har snakket så meget om den, men jeg besluttede mig for at jeg ikke gad den. Til sidst, efter at have set den nævnt hos bl.a. stonemuse, andtheblack og simonie, måtte jeg bide det i mig, og tænkte, at hvis den er så populær, så må den da også være god. Og det er den også! Min kæreste og jeg er næsten færdig med 1. sæson – og ja, min kæreste ser den også! Han gider normalt ikke følge med i mine serier, men denne interesserer ham (måske er det de smukke piger, det ved jeg ikke), og hvis han misser et afsnit, så skal jeg give et detaljeret resume. 

Serien handler om de fem veninder: Alison, Aria, Emily, Spencer og Hanna. En aften, da de holder en lille fest hos Spencer, bliver Alison pludselig væk. Herefter springer man et år frem, hvor de resterende piger begynder at modtage beskeder fra en der kalder sig A. Pigerne prøver på at finde ud af hvem A er, og hvordan vedkommende kender til alle deres hemmeligheder. Det viser sig at være mere kompliceret end som så, da Alison gemte på dybe hemmeligheder, som ingen af pigerne kendte til.

Jeg fik nævnt, at min kæreste føler med i serien. Han mener selv, at han kun er interesseret i at finde ud af hvem A er, og at han slet ikke er interesseret i pigernes kærlighedsproblemer, og de problemer de ellers har det med at rode sig ud i konstant. Men det tvivler jeg nu på! Anywho, så kan I se de første to sæsoner på Netflix. Jeg synes virkelig I skal give det et forsøg – den er altså mere spændende og fængende, end man lige skulle tro. Jeg blev ihvertfald overrasket. Som sagt er vi ikke færdige med 1. sæson endnu, så jeg glæder mig til at se de sidste sæsoner, og finde ud af hvem A er!

Du kan se de tidligere serieguider her og her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUILTY PLEASURES