HVIS IKKE OS, HVEM SKULLE SÅ KU'?

SING A SAD SONG, JUST TO TURN IT AROUND

9d280c991fd9609b28d75a216ad9087e 55023b6772b3448c53f8a0392455ec88 ff8d8135ccb5b7dd97e9696437d8f2cb

 

I dag har ikke været min dag. Virkelig. I går aftes fik jeg lov til at låne mine forældres bil op til min kæreste, der bor et par kilometer fra mit gymnasie. Da jeg slukkede bilen, har jeg åbenbart glemt at slukke lyset, eller ihvertfald har jeg ikke fået slukket det ordentligt. I morges var den ihvertfald HELT død. Jeg var totalt ude af den, og ringende næsten grædende til min mor. Hun beroligede mig, jeg snakkede med min far, og han sagde, at jeg ikke skulle være ked af det. Så jeg tog bussen i skole, og lod bilen stå ved min kæreste. Så jeg kom også for sent i skole. Da jeg fik fri, fik jeg Falck ud for at starte bilen, og så kørte jeg hjem. Men udover det, som man jo egentlig skulle tro var slemt nok, så har jeg også mistet et armbånd, som jeg lige har fået fra ebay. Åh, så sur jeg er over det! Det kostede heldigvis kun 10 kr. men det er stadig vildt irriterende.

Billederne er forresten fra Pinterest, og er lidt af det der inspirerer mig lige nu. Som I nok kan se, er det især sommer, bare ben og hvide jakker og trøjer der inspirerer mig pt. Mh, kom sommer! Nu vil jeg lægge mig til at sove, for det har jeg vist fortjent. Godnat alle sammen, jeg håber I har haft en bedre dag end mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVIS IKKE OS, HVEM SKULLE SÅ KU'?