NEW IN: EAR CUFFS

EBAY TIP: LEATHER SHOPPER BAG

109

Denne fine taske fås i mange forskellige farver, og du kan vælge den du bedst kan lide her. Den koster kun 60 kr. inkl. fragt.

I dag fik jeg tidligt fri, og i morgen har jeg fri, fordi jeg skal skrive opgave. Men noget af dagen skal dog også bruges på at sortere lidt tøj og lagt det fra jeg ikke vil have mere, det fik jeg ikke helt gjort her i weekenden. Så NU skal det være. Måske sætter jeg noget af det til salg herinde, hvis nogen skulle være interesserede. Jeg har forresten fået lidt flere gaver her i weekenden, men jeg tror det skal byttes, da det er ting jeg i forvejen har og noget i forkert farve og størrelse. Æv æv, men hellere bytte til noget jeg gerne vil have.

Hvad har I lavet i dag, søde læsere?

4

 • Jeg kender det med at bytte. Det er et værre ræs. Og det med opgaver kender jeg også. Møg irriterende, men immervæk nødvendigt…

  Og fine tasker 🙂 Jeg er også gået amok i taske-shopping, og er vetop ved at købe 2 hjem. Skulle egentlig have en sort, men ind til videre er det blevet til en rød og en gul. Så jeg lever bare drømmen ud… 😉

  Kh. Anna-Sophie
  http://www.annasophie-pocahontas.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen

   Uh, du må meget gerne linke til de tasker du har fundet. 🙂 Måske bliver man inspireret. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg ELSKER eBay 😀
  Tak for dit fine tip.

  Simone
  Microcut.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen

   Ebay er HELT fantastisk! 🙂
   Og de tasker der, er altså ret fine!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: EAR CUFFS